Dan Voiculescu, nervos: Serviciile secrete nu au fost ale mele! E o aberatie

Dan Voiculescu se apara in fata campaniei “Desecretizarea Dosarului IC Dunarea- Afacerile lui Dan Voiculescu”,organizata de Evenimentul Zilei. Fondatorul PC declara ca nu a avut niciodata sub control serviciile secrete.

“Un ziar cu un capital social de 200 de lei pretinde ca Securitatea (Serviciile Secrete de dinainte de ’89) erau ale lui Dan Voiculescu. Doresc sa precizez ca Serviciile Secrete, nici inainte si nici dupa 89’ nu au fost ale lui Dan Voiculescu si nici Dan Voiculescu nu a apartinut Serviciilor Secrete. (…) E o aberatie”, a scris Voiculescu pe blogul personal.

Nu doar jurnalistii de investigatie de la EVZ il deranjeaza pe fondatorul PC. Tot pe blog, Voiculescu a anuntat ca il va da in judecata pe Ion Cristoiu. Iata de ce:

“In ultima perioada s-au inmultit atacurile in presa la adresa mea. Chiar astazi Ion Cristoiu (n.r.-ieri)scrie despre “cuplul anti-Justitie Victor Ponta – Dan Voiculescu”.

Citeste si: Basescu si Voiculescu, dusmani de moarte. Cum aratau negocierile dintre cei doi in 2007. STENOGRAME

Pentru opinia publica precizez ca am fost intotdeauna adeptul dreptatii, inclusiv in justitie.

Am cerut avocatilor sa analizeze foarte atent legitimitatea pornirii unor procese pentru daune impotriva lui Ion Cristoiu si a celor care vor incerca, in continuare, sa-mi afecteze imaginea publica”, a comentat Voiculescu.