DAN VOICULESCU: Nu mai imi arde de CONCEDIU, dar cred ca nici lui TRAIAN BASESCU

DAN VOICULESCU a anuntat vineri ca a renuntat la concediu, din cauza “luptei” cu TRAIAN BASESCU si a precizat ca seful statului va trebui sa “dea socoteala romanilor pentru tot ce a facut”, dupa terminarea mandatului si ridicarea imunitatii de care dispune, informeaza postul B1 Tv.

“Am renuntat la concediu, pentru concediu ai nevoie de o anumita stare. In lupta asta in care ma aflu cu TRAIAN BASESCU numai de concediu nu imi mai arde. Cred ca nici lui nu-i arde”, a declarat DAN VOICULESCU, dupa ce a iesit de la sediul Politiei Ilfov, unde se prezinta in cadrul procedurii de CONTROL JUDICIAR dispusa de Curtea de Apel Bucuresti in cazul sau.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU: TRAIAN BASESCU vrea sa devina DICTATORUL Europei si al Rusiei 

Presedintele fondator al PC le-a spus ziaristilor ca in zilele urmatoare “vor fi publicate date concrete si dl Basescu si organele statului vor fi obligate sa raspunda”.

Intrebat de reporterul Romania TV daca, in opinia sa, TRAIAN BASESCU va face puscarie dupa terminarea mandatului, DAN VOICULESCU a raspuns: “Sunt convins ca va trebui sa dea socoteala romanilor. Eu nu am calitatea sa bag oamenii dupa gratii dar sunt convins ca va trebui sa dea socoteala pentru tot ce a facut”.

CITESTE SI: Dan Voiculescu, la IPJ ILFOV: “In conturile lui Basescu s-au depus bani cu SACOSA!” 

Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi, cererea lui DAN VOICULESCU de ridicare a CONTROLULUI JUDICIAR impus de procurorii DNA in dosarul in care omul de afaceri este acuzat de SANTAJ.

Sursa foto: mediafax