DAN VOICULESCU, o noua vizita la IPJ Ilfov

DAN VOICULESCU a facut, luni, o noua vizita la sediul IPJ Ilfov, unde trebuie sa revina in fiecare luni si vineri, fiind cercetat sub CONTROL JUDICIAR impus de DNA intr-un dosar de santaj.

“Nu voi avea pledoarie. Nu cred ca pe 4 august se pune problema de ultimul cuvant. De unde graba asta? De la doamna Kovesi? Eu stiu ca apelul inseamna un proces in care se depun probe. Dosarul de santaj este in acelasi stadiu in care era si la inceput. Sunt anchete care se termina repede, ca a lui Mircea Basescu, si anchete care dureaza, uite ca eu inca sunt sub CONTROL JUDICIAR”, a spus VOICULESCU la iesirea de la sediul politiei. 

Citeste si: DAN VOICULESCU: NU MAI IMI ARDE DE CONCEDIU, DAR CRED CA NICI LUI TRAIAN BASESCU

La vizita trecuta la IPJ Ilfov, VOICULESCU a spus ca nu ii mai arde de concediu si este in plin razboi cu presedintele Traian Basescu.

Pe 26 septembri 2013, in dosarul ICA, DAN VOICULESCU a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani. Sentinta a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva in acest dosar. Urmatorul termen in dosar va fi in 4 august, cand ar urma sa dea declaratii martorii.

In perioada in care se afla sub CONTROL JUDICIAR, VOICULESCU trebuie sa respecte, printre altele, urmatoarele obligatii: sa se prezinte la organul de urmarire penala; sa informeze de indata organul judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuintei; sa se prezinte la organul de politie desemnat cu supravegherea sa de catre organul judiciar care a dispus masura, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat.

PE NUMELE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU A FOST FACUTA O SESIZARE PENTRU SPALARE DE BANI

Sursa foto: pesurse.ro