DAN VOICULESCU ramane sub CONTROL JUDICIAR

DAN VOICULESCU RAMANE SUB CONTROL JUDICIAR au decis, joi, magistratii de la CURTEA de APEL BUCURESTI (CAB), informeaza postul B1 Tv.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis, joi, sa sesizeze ICCJ cu privire la o chestiune de drept in cazul CONTESTATIEI formulate de DAN VOICULESCU la CAB, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea de ridicare a CONTROLULUI JUDICIAR, in dosarul in care este acuzat de SANTAJ.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU afla joi daca scapa de CONTROLUL JUDICIAR. UPDATE

Avocatii lui DAN VOICULESCU au formulat o plangere la Tribunalul Bucuresti impotriva ordonantei procurorilor, care au dispus cercetarea sub CONTROL JUDICIAR a fondatorului PC. Potrivit Codului de procedura penala, odata ce a fost solutionata o plangere, aceasta nu mai poate fi atacata. Astfel, decizia Tribunalul Bucuresti este DEFINITIVA, sustin procurorii anticoruptie, care au ridicat problema admisibilitatii contestatiei lui DAN VOICULESCU.

CITESTE SI: Dan Voiculescu, la IPJ ILFOV: “In conturile lui Basescu s-au depus bani cu SACOSA!”

“In temeiul articolului 475 Cod de procedura penala, constata admisibila SESIZAREA Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) in vederea pronuntarii unei hotarari prealabile cu privire la urmatoarea chestiune de drept: daca este admisibila calea de atac a CONTESTATIEI, formulata in temeiul articolului 204 Cod procedura penala, impotriva incheierii prin care judecatorul de drepturi si libertati se pronunta asupra plangerii, in temeiul articolului 213 Cod procedura penala impotriva ordonantei procurorului prin care s-a luat masura CONTROLULUI JUDICIAR. In temeiul art.476 alin.2 Cod de procedura penala dispune suspendarea judecarii cauzei pana la pronuntarea hotararii prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept”, potrivit deciziei de joi a Curtii de Apel Bucuresti (CAB).

Sursa foto: realitatea.net