DAN VOICULESCU afla joi daca scapa de CONTROLUL JUDICIAR. UPDATE

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) judeca joi cererea lui DAN VOICULESCU de ridicare a CONTROLULUI JUDICIAR impus de procurorii DNA in dosarul de santaj. DECIZIA luata de magistrati va fi una DEFINITIVA. Pe 10 iulie, TRIBUNALUL BUCURESTI i-a respins solicitarea lui VOICULESCU, insa acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

UPDATE 16.05: Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in cazul contestatiei formulate de Dan Voiculescu dupa ce Tribunalul Bucuresti a mentinut decizia procurorilor de cercetare a sa sub control judiciar, in dosarul in care este suspectat ca a santajat mai multi oameni de afaceri, informeaza Mediafax.

UPDATE 11.27: DAN VOICULESCU: “In cazul meu nu este vorba de SPALARE de BANI. Toti banii mei au fost in conturi bancare la vedere, iar pentru o SPALARE de BANI este nevoie de bani murdari. Nu imi este frica de presa. In data de 4 august se va discuta incadrarea mea juridica. Eu am fondat cel mai puternic trust de presa prin care au trecut cei mai valorosi ziaristi din tara asta. Referitor la SPALAREA de BANI in care este implicat TRAIAN BASESCU pot sa precizez ca este vorba de suma de 15.000 de euro. Pe MONICA MACOVEI nu am sa o votez daca va candida la PREZIDENTIALE. Sa nu uitam ca doamana MACOVEI are un dosar de natura penala dupa declaratiile defaimatoare la adresa Romaniei facute la Parlamentul European.

Nu imi este frica de condamnare sau de inchisoare, ci doar de Dumnezeu si de boala. Nimeni nu imi poate confisca averea pentru ca nu am avere. Nici macar in cazul unei confiscari extinse nu se poate pune problema pentru ca nu este vorba de averea fiicelor mele ci de dosarul ICA. In ceea ce priveste postul Antena 3 nimeni nu poate lua acest post chiar daca stiu ca unii isi doresc asta. In legatura cu Dosarul Loteria II in care este implicata Camelia Voiculescu si George Copos, iar din ce stiu problema este transata si fiica mea este scoasa din cauza.”

UPDATE 11.23: Avocatul lui DAN VOICULESCU a declarat la iesirea din sediul Curtii de Apel ca daca DECIZIA magistratilor va fi una negativa atunci va apela la institutiile internationale. In alta ordine de idei, aparatorul lui VOICULESCU a dezvaluit ca omul de afaceri intentioneaza sa dea in judecata o serie de fosti angajati ai trustului INTACT sub acuzatia de SPALARE de BANI.

DAN VOICULESCU a ajuns cu putin timp in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, inaintea de intrarea in institutie acesta somandu-i pe ziaristi sa ii puna doar cate doua intrebari si nu inainte de a se legitima, desi acest lucru se face doar la conferintele de presa. “Si fara intrebari redundante pentru ca le-am auzit toata saptamana da?”, le-a mai comunicat mogulul ziaristilor.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU afla astazi daca scapa de CONTROLUL JUDICIAR 

“Nu as fi ajuns in aceasta situatie daca Antena 3 il trata cu blandete pe TRAIAN BASESCU. Probabil ca in loc sa fiu aici (n.red. Curtea de Apel) as fi fost reprezentantul Romaniei la Antwerp sau Bruxelles. Insa eu nu sunt omul COMPROMISULUI si nici nu fac afaceri cu statul asa cum am fost acuzat in numeroase randuri”, a mai spus VOICULESCU jurnalistilor.

CITESTE SI: Dan Voiculescu, la IPJ ILFOV: “In conturile lui Basescu s-au depus bani cu SACOSA!” 

Sursa foto: gandul.info