DAN VOICULESCU S-A SUCIT: MOGULUL nu mai vrea sa fie eliberat din PUSCARIE!

Fondatorul trustului Intact, DAN VOICULESCU, condamnat in 2014 la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, si-a retras, vineri, CONTESTATIA in ANULARE a condamnarii. Astfel, CONTESTATIA in ANULARE a fost retrasa printr-o declaratie notariala, informeaza postul de televiiziune Digi 24.

Fostul senator DAN VOICULESCU nu a fost reprezentat de avocat in sala de judecata, vineri dimineata, cand era primul termen, iar contestatia in anulare a condamnarii ar fi avut sanse foarte mici de a fi admisa, ea trebuind in mod normal sa fie depusa la 10 zile dupa condamnare.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU CERE DIN NOU ANULAREA CONDAMNARII LA 10 ANI DE INCHISOARE DIN DOSARUL ICA

In contestatia sa, depusa pe 19 februarie, DAN VOICULESCU invoca faptul ca judecatorul care l-a condamnat, Camelia Bogdan, nu ar fi fost impartial si ca ar fi participat la seminarii organizate de Ministerul Agriculturii, care a fost parte a dosarului ICA.

De asemenea, fondatorul Partidului Conservator a mai depus contestatii in anulare a condamnarii si in 2014, insa nu in primele zile dupa sentinta. DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul PRIVATIZARII ICA si a fost incarcerat in luna august 2014.

Sursa foto: realitatea