Dan Voiculescu, SCRISOARE DESCHISA catre Basescu. Vezi ce ii reproseaza

Aflat in inchisoare, presedintele fondator al PC, DAN VOICULESCU, a transmis o scrisoare deschisa catre TRAIAN BASESCU, MONICA MACOVEI si ELENA UDREA. Prin intermediul blogului propriu, Voiculescu arata ca cele trei personaje politice si-au asigurat un loc in “istoria neagra a Romaniei”.

“Nu va pricepeti la nimic, dar pretindeti ca le stiti pe toate : economie de piata, strategie fiscala, politici sociale, relatii internationale, strategii de dezvoltare economica etc.

Citeste si: GEORGE SCUTARU: PRIMUL LUCRU PE CARE IL VA FACE PONTA DACA VA IESI PRESEDINTE VA FI SA-I ELIBEREZE PE VOICULESCU SI PE DUICU

V-ati asigurat un loc in istoria neagra a Romaniei, stabilind recorduri negative greu de egalat. In urma voastra ramane o pata mare de rusine in istoria acestui popor.

Ceea ce va uneste este lipsa totala de caracter, de moralitate. BASESCU – turnatorul domnului R. la Securitate, MACOVEI – procuror comunist, UDREA – o “t” in termenii folositi de dl Baconschi.

Uniti, vreti sa luptati pentru a castiga puterea politica in Romania si aveti impresia ca oamenii mai au bunavointa sa va creada.

Numitorul vostru comun este nesimtirea ridicata la nivel de politica de stat si nerusinarea nemaiintalnita in istoria moderna a Romaniei.

Romanii isi vor aminti multa vreme de-acum inainte de acesti 10 ani drept UN DECENIU AL RUSINII, consemnat intocmai de istorie !

Clasa politica, institutiile statului de drept, organizatiile nationale si internationale au, fata de romani, datoria sa le redea romanilor speranta ca mai exista dreptate in aceasta tara.

Citeste si: E OFICIAL! ANTENA 3, LOVITURA DURA. CE SPUNE MIHAI GADEA!

PS 1: Pentru servitorii regimului Basescu-Udrea-Macovei : puteti fi siguri ca se va face dreptate pana la capat. Nu are sens sa mai incercati sa va schimbati orientarea. Romania nu are nevoie de cameleoni”, a scris DAN VOICULESCU pe blog, potrivit psnews.ro.