DAN VOICULESCU: TRAIAN BASESCU vrea sa devina DICTATORUL Europei si al Rusiei

DAN VOICULESCU, fondatorul Partidului Conservator (PC) , considera ca TRAIAN  BASESCU se situeaza prin declaratiile sale publice impotriva poporului roman.

“Observ cu tristete ca, dupa ce a construit un SISTEM DICTATORIAL in ROMANIA, TRAIAN BASESCU doreste sa devina DICTATORUL Europei si al Rusiei. E ridicol ca un om de o dimensiune atat de mica sa judece public partenerii europeni situandu-se, in acelasi timp, pe pozitii ANTIEUROPENE si ANTIRUSESTI”, scrie VOICULESCU joi intr-o postare pe blogul sau, citata de obiectiv.info.

CITESTE SI: Dan Voiculescu, la IPJ ILFOV: “In conturile lui Basescu s-au depus bani cu SACOSA!”

Conform lui VOICULESCU, TRAIAN BASESCU nu realizeaza “cat de ridicol este” atunci cand se doreste a fi lider mondial in disputa cu Barack Obama, Angela Merkel si Vladimir Putin si nici “cat de mult rau poate face” propriului popor.

“Cred ca IMPOSTORUL TRAIAN BASESCU, care, lipsit de orice moralitate, a ignorat votul a 7,4 milioane de romani, va continua sa faca rau ROMANIEI atat prin informatiile cu care poate santaja persoane fizice din ROMANIA, cat si prin atitudinea pe care o vor avea statele europene fata de el, dupa terminarea mandatului”, a mai notat omul de afaceri.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU a castigat procesul cu DAN VOICULESCU. Decizia este DEFINITIVA 

“Inainte de plecarea de la Cotroceni, TRAIAN BASESCU continua sa faca rau romanilor. Mai au romanii sentimente de patriotism?”, isi incheie DAN VOICULESCU, postarea pe blog.

Sursa foto: cotidianul.ro