DAN VOICULESCU: VICTOR PONTA si KLAUS IOHANNIS nu pot schimba singuri societatea

Dan Voiculescu

DAN VOICULESCU a scris din inchisoare o noua postare pe blogul sau in care afirma ca premierul VICTOR PONTA si presedintele KLAUS IOHANNIS nu pot schimba Romania singuri, fiind nevoie si de opinia publica.

“Forta opiniei publice este singura care poate controla toate cele trei libertati, umana, politica și economica. Forta opiniei publice, permanenta, puternica, manifestata democratic este singura care poate pune ordine in societatea romaneasca. Sa nu ne inchipuim ca daca nu vor mai fi la putere anumite persoane, sa zicem 10, 20..100, sistemul se va schimba. Deci: Romania nu poate fi schimbata de un om: nici doar de K. Johannis, nici doar de V. Ponta, nici doar de Preafericitul Daniel. Ea poate fi schimbata in bine numai și numai de opinia publica, decenta și puternica. Din pacate, astazi, opinia publica este prea tacuta”, a scris DAN VOICULESCU pe blogul sau.

Citeste si: GABRIELA FIREA ii raspunde lui BASESCU referitor la contractele de imprumut CRESCENT-MEDIA CASA PRESS

DAN VOICULESCU a fost condamnat definitiv la zece ani de inchisoare cu executare, in luna august a anului trecut, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

Citestre si: DAN VOICULESCU il actioneaza in judecata pe TRAIAN BASESCU