Dana Budeanu despre următorul val de coronavirus

Dana Budeanu a vorbit, la Antena 3, despre valul patru al pandemiei de coronavirus. Designer-ul critică autoritățile și măsurile luate afirmând că va fi o mare problemă în octombrie.

„Plecați în vacanțe până la sfârșit până se termină congresele – PNL, USR PLUS – nu e problemă cu cazurile de COVID-19. Din octombrie, în funcție de cine câştigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, ştiţi cum e când vii din străinătate cu tulpini. Şi o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliţi şi sunteţi atât de proşti îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteţi un pic mai deştepţi, nu-i nimic. O să fie totuşi mai mic valul că ne-am mai vaccinat, dar poate atunci ne dăm seama că trebuie să ne vaccinăm mai mulţi, adică în octombrie. Problema e că aia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala. Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a mai declarat Dana Budeanu.

„Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris”, mai spune Dana Budeanu.

Sursa foto: facebook