Dana Budeanu îl face praf pe Vlad Voiculescu: ”Băi mincinosule…..”

Dana Budeanu a lansat, pe Tik-Tok, un atac extrem de dur la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, referindu-se la diploma de absolvire a politicianului. Budeanu a explicat că răspunsul instituţiei de învăţământ superior, care a transmis că diploma este autentică, nu înseamnă de fapt că Vlad Voiculescu ar fi absolvit o facultate.

„Deci, a iesit fatalaul ala de magician, ca vezi-Doamne i s-a clasat lui nu stiu ce, ca a facut Chitic sau cum il cheama pe avocatul ala o langere si ca a zis procurorul, reproduc din cap, ca diploma lui ar fi valabila si ca in ce tara traim.

Bai, mincinosule, diploma aia e adevarata pentru ca nu reprezinta nimic, e un curs. Da, normal, tu ai sunat la facultate, sau cine a sunat, procurorul, sanchi, si aia i-au dat raspuns ca diploma e valabila.

Pai o fi, diploma ca ai invatat sa pensezi, diploma ca ai invatat sa machiezi, orice diploma. Diploma pentru locul 3 la Maratonul Copiilor din Ciresarii. Nu! Tu nu ai terminat facultatea, asta e adevarul. Tu nu ai termina facultatea pe care ai zis ca ai terminat-o. Tu ai facut un curs si da, diploma aia e valabila pentru cursul pe care l-ai facut tu. E ca si cum eu ma duc si fac un curs de cinci luni. Da, sigur, imi da universitatea aia, pe o vara, o diploma. Nu va e rusine!”, a spus Dana Budeanu.

Sursa foto: rtv.net