Dana Budeanu n-are limite! Ce i-a putut spune Laurei Cosoi! Smiley a rămas mască

Dana Budeanu a fost dată afară de la ProTV, dar continuă seria criticilor la adresa vedetelor autohtone. De această dată, victimă i-a căzut Laura Cosoi. Se pare că Budeanu nu are limite. Chiar și Smiley a rămas mască.

Dana Budeanu i-a transmis un mesaj șoc Laurei Cosoi prin intermediul unei emisiuni online. Deși îi este prietenă, Dana Budeanu a atacat-o fără milă pe Laura Cosoi.

‘Tu ești o fată frumoasă. Te știu de la început, nu știu ce ai pățit’, a spus Dana Budeanu, în stilul caracteristic, despre actriță. ‘Odată cu sarcina și nașterea, nu știu ce ai pățit tu’, a continuat ea, dar nu s-a oprit aici. ‘În această plăpândă, a cărei viață de femeie s-a terminat’ și moare din momentul în care a rămas însărcinată și a născut.

‘Tu mai ții minte cum erai cand erai cu Smiley? Erai bine rău de tot! Pentru mine, care te cunosc, să te văd în langoșii ăia în picioare? Alea nu sunt sandale, sunt ceva inventat special să distrugă porcine. N-ai cum sa porți așa ceva!’, a continuat Dana Budeanu, nemulțumită de apariția Laurei Cosoi în sandale cu talpă puțin mai groasă.

Citește și: DANA BUDEANU, ATAC EXTREM DE DUR LA ADRESA FEMEILOR ÎNSĂRCINATE: ”BĂI AMEȚITELOR…..”

‘Tu ești mișto și natural. Tu erai o bună!’, a mai spus vedeta TV. ‘Nu e rușinos să fii bună, să fii sexy, să-ți pese de tine’, a certat-o Dana Budeanu pe Laura Cosoi. ‘Chestia asta că voi suferiți, așa păreți… Nu-mi place deloc ce s-a întâmplat cu tine! Că trebuie să vă transformați în mame… De parcă a fi mamă e ceva nasol… Dacă ești mamă, gata, trebuie să ieși la pensie din meseria de femeie’, a mai spus Dana Budeanu.

Sursa foto: facebook