Dana Budeanu o ceartă pe Bianca Drăguşanu: „Tu ai mai fost cu cocalari!” Video

Stilista îl face praf pe Gabi Bădălău

Dana Budeanu și-a ”tras” un vlog nou în care stilista analizează, printre altele, noile cupluri din showbiz-ul autohton. Dana a dojenit-o amical pe Bianca Drăgușanu, însă l-a desființat pe Gabi Bădălău, în momentul în care a vorbit despre cel mai proaspăt ”duet” din zona can-can.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a afirmat Dana Budeanu, în vlogul ei.

„Ce v-am spus eu despre șlapi? Bă, sunteți niște maidanezi, ăștia în șlapi. Ce înseamnă, mă, să umbli în șlapi în aeroport? În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există!

Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, s-a dezlănțuit Dana Budeanu.

Sursa foto: captură video