Dana Budeanu tremură în fața lui: ”O face din vorbe!”

Singurul politician în fața căruia creatoarea de modă nu suflă

Dana Budeanu, creatoarea de modă transformată peste noapte în vloggeriță aservită PSD via Gabriela Firea, a lansat numeroase atacuri la adresa multor politicieni, sportivi dar și a unor oameni obișnuiți.

Totuși există un om politic important în fața căruia Dana Budeanu nu suflă! Și din acest motiv nu și-a permis să spună nimic despre acesta, informează playtech.ro. Conform sursei citate, creatoarea de modă s-a întâlnit față în față cu Traian Băsescu la botezul fetiței Elenei Udrea și fostul președinte al României ”a făcut-o din cuvinte!”

Jurnaliștii de la playtech.ro scriu că Dana Budeanu nu a îndrăznit să se ia de Traian Băsescu deși anumiți membri PSD i-ar fi cerut acest lucru. Motivul? I-ar fi realmente teamă de fostul președinte al României.

“Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ele sunt foarte bune prietene, de mai bine de zece ani. La botezul fiicei Elenei Udrea a venit și Traian Băsescu, așa cum era de așteptat. El nu a vrut, însă, să stea deloc de vorbă cu Dana Budeanu. Au avut un schimb scurt de replici, în care Băsescu a făcut-o din cuvinte pe Dana, scurt și la obiect. Ba mai mult, el i-a transmis că abia așteaptă să îl confrunte. De dragul Elenei Udrea, însă, ambii au evitat un conflict direct, preferând să se ignore la eveniment”, a declarat o sursă pentru playtech.ro.

Traian Băsescu nu s-a ferit să o facă praf pe Dana Budeanu

“O ridicolă. Ea e o femeie fără cultură. I se pare că-i deșteapta pământului, dar e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicușor Dan nu a intervenit pentru acel cetățean care a încălcat legea. Dar ea trebuie să se limiteze la această informație. Am văzut-o aseară, pur și simplu fără vocabular. Se vede că este o femeie care nu citește. Nu are cuvintele la ea. Se pare că gândește adânc, dar nu prea are cu ce”, a declarat Traian Băsescu despre creatoarea de modă. Chiar și așa, Dana Budescu nu a avut curajul să-i dea o replică fostului șef al statului.

Sursa foto: captură video