Dana Rogoz, desființată de fosta soție a lui Radu Dragomir

Dana Rogoz a fost pusă la zid de fosta soție a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru fi cu vedeta PRO TV? Trecutul tumultuos al actriței.

Regizorul Radu Dragomir și-a părăsit prima parteneră de viață, Ozana Oancea, pentru a forma un cuplu cu Dana Rogoz, cea pe care telespectatorii și acum o identifică cu personajul Abramburica. Deși astăzi este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Vedeta PRO TV a debutat încă de pe vremea când era o copilă.

Astfel, a rămas în mintea telespectatorilor drept Abramburica, personaj pe care l-a interpretat ani la rândul într-un serial de televiziune pentru copii. Cât despre viața personală, vedeta este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi au decis să își spună ”da” în anul 2012, iar din mariajul lor a rezultat un băiețel pe nume Vlad. Însă, partenerul Danei a mai fost căsătorit o dată și are un copil, pe Barbu, din căsnicia cu actrița Ozana Oancea, pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea alături de Dana Rogoz.

 „Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț“.

E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a completat actrița.

Sursa declarații: playtech.ro