DANEMARCA vs ROMANIA: COSMIN CONTRA NU va putea MIZA pe PATRU TITULARI

Selectionerul Cosmin Contra nu se poate bucura de victoria obtinuta la debutul pe banca tehnica a nationalei, in conditiile in care antrenorul nu va putea miza la meciul de la Copenhaga de duminica seara pe patru dintre titularii din partida cu Kazahstan.  

Meciul dintre Romania si Danemarca va fi ultimul pentru tricolori din preliminariile pentru turneul final al Cupei Mondiale care va fi gazduit de Rusia anul viitor.

Gicu Grozav si Mihai Pintilii, ambii titulari in confruntarea cu Kazahstan, de joi seara, s-au accidentat in duelul de la Ploiesti si nu au facut deplasarea in Copenhaga. Pe langa cei doi, Contra nu se va putea baza nici pe Romario Benzar si Alex Chipciu, ambii suspendati pentru duelul cu Danemarca.

“Gheorghe Grozav a suferit o plaga taiata la calcaiul piciorului drept care a fost suturata la finalul jocului, staff-ul medical recomandandu-i repaus. Mihai Pintilii a fost inlocuit pe durata partidei acuzand dureri puternice la gamba dreapta. Staff-ul tehnic impreuna cu cel medical au decis ca el sa continue investigatiile la echipa de club. Cei doi nu vor face deplasarea pentru ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial 2018, de duminica, de la Copenhaga, ora 19:00, contra Danemarcei”, se arata intr-un comunicat al FRF.

Pentru a completa lotul, Cosmin Contra l-a convocat de urgenta pe Paul Anton, fostul sau elev de la Dinamo Bucuresti.

Sursa foto: prosport