Dani Alves, dat afară de echipa de club și încarcerat! Câți ani de pușcărie riscă

Mărturia șocantă a victimei

Dani Alves a fost arestat preventiv pentru viol și a fost încarcerat la penitenciarul Brians 1, din Catalunya, după ce judecătoarea care a dat hotărârea reținerii fotbalistului brazilian în acest caz a decis acest lucru în urma riscului de fugă a sportivului.

Dani Alves nu are dreptul la cauțiune și va fi anchetat în continuare iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă de la 4 la 12 ani de închisoare conform legii din Spania, scrie presa iberică.

Autoritățile spaniole se tem că, în cazul în care va fi eliberat, Dani Alves ar putea fugi din Spania. El are dublă cetățenie, braziliană și spaniolă, iar Brazilia nu are convenție de extrădare cu Spania. Totodată, Alves a fost dat afară de clubul său, UNAM Pumas din Mexic.

Citește și: Dani Alves va fi arestat! Fosta vedetă a Barcelonei vizată de acuzații extrem de grave

Dani Alves neagă orice agresiune, însă probele biologice prelevate de la victimă de polițiștii care se ocupă de acest caz, dar și mărturiile martorilor, demonstrează contrariul celor spuse de fotbalist.

Victima, în vârstă de 23 de ani a declarat că agresiunea sexuală a avut loc în Sutton Club Barcelona pe data de 30 decembrie. Potrivit mărturiei, internaționalul brazilian a forțat-o pe femeie să meargă cu el la toaletă spunându-i că este „o curvă” și a forțat-o să se așeze în poala lui. Ulterior, femeia a fost aruncată pe podea și obligată să-i facă sex oral. Deși aceasta s-a împotrivit, Dani Alves a lovit-o și a obligat-o să ducă la capăt actul sexual.

Sursa foto: uefa