Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, amenințări foarte dure: Merită omorâți! Călcați în picioare

Fiul lui Sile Cămătaru a sărit la gâtul politicienilor după condamnarea tatălui său la ani grei de închisoare. Dani Balint a postat un mesaj extrem de dur pe pagina sa de Facebook, notează știrilekanald.ro.

Acesta spune spune că tatăl sau e închis pe nedrept și se ia de politicienii corupți: „Ăștia sunt adevărată Mafie. Merită omorâți, călcați în picioare!” Sile Cămătaru (foto) a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare la sfârșitul lui 2017, într-un dosar de infracțiuni de violență – șantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor

„Pe ăștia cine i-a tras la răspundere? Ăștia nu mai plătesc pentru ce au făcut? Merită omorâți, călcați în picioare. Poliția, Parlamentul, miniștrii, guvernatorii….ăștia sunt adevărată Mafie …”, a scris Dani Balint pe rețeaua de socializare.

Revoltat că politicienii nu plătesc pentru faptele lor, fiul lui Sile Cămătaru spune că tatăl sau e închis pe nedrept. „Oamenii care ne conduc, care dorm și au salarii mari și pensii asigurate, oamenii care au făcut țară de căcât, care știu doar să fure și să dea legi în favoarea lor să scape cat mai ieftin. Restul dacă ar putea să moară de foame sau să putrezească în pușcărie pentru fapte de doi lei!”, a încheiat Dani Balint.

Sursă foto: facebook