Dani Mocanu, scandal cu amenințări și cuțite, cu interlopii din clanul Duduianu

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un scandal cu amenințări și cuțite într-un club românesc din Marea Britanie, unde fusese invitat să facă show.

Potrivit unor surse din anturajul artistului, Dani Mocanu a plecat, de Crăciun, alături de formația sa în Marea Britanie, pentru a susține un concert, într-un club românesc. În același timp, managerul localului îl angajase să cânte și pe Miraj, văr al fostului lider interlop Cristofor Duduianu, decedat cu puțin înainte de Sărbători. În toiul petrecerii, Miraj i-ar fi înjurat pe instrumentiștii lui Dani Mocanu, moment în care între doi interpreți de manele a avut loc un conflict verbal. Discuția a degenerat repede, iar în sprijinul lui Miraj au sărit mai mulți clienți, membri și apropiați ai clanului Duduienilor, care l-ar fi bruscat pe Mocanu.

Citeste si: DANI MOCANU, UMILIT LA MAXIMUM DE INTERLOPI! MANELISTUL A FOST DEZBRĂCAT ȘI OBLIGAT SĂ…..

Manelistul nu s-a lăsat, însă, intimidat. Potrivit unor martori, acesta ar fi împrumutat un cuțit de la unul dintre bodyguarzi şi s-ar fi dus peste Duduieni, ca să “discute”. Scandalul, care putea avea urmări extrem de grave, a fost aplanat, în cele din urmă, după ce Dani Mocanu a sunat un lider interlop din Capitală, care a intervenit decisiv prin intermediul unui mesaj video.

Sursa text si foto: wowbiz.ro