Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..

Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Dacă din afară viaţa artiştilor pare minunată, plină de aventură, fără griji, doar cântec şi voie bună, lucrurile sunt total altfel privite din interior!

Dani Mocanu este un cântăreţ cu mare căutare, este dorit la foarte multe petreceri private, unde şi banii sunt pe măsură, dar şi “clienţii” lui sunt destul de pretenţioşi şi dificili, informează spynews.ro! Se pare că atunci când omul pune banul pe masă, are pretenţia că “artistul” să i se supună, să cânte până dimineaţă şi chiar să îndure tot felul de umilinţe. Dacă în alte materiale vă dezvaluiam că Dani Mocanu are ceva probleme cu banii daţi la cămătari, iar conturile de socializare plus contul său de youtube cu peste 1 milion de abonaţi sunt lăsate gaj, ei bine, cum aceştia nu cad din cer, cântăreţul a început să accepte tot felul de propuneri de a cânta la diverşi interlopi pe care din nevoie, nu-i mai poate selecta!

Citește și: CÂT A PLĂTIT MANELISTUL DANI MOCANU CA SĂ AIBĂ MASCAȚII JANDARMERIEI ÎN CLIPUL SĂU

Aceştia se pare că l-au chemat la o cântare şi pe măsura ce vinul li se urca la cap, l-au pus pe Dani să cânte fără întrerupere, ba mai mult, să-şi dea jos tricoul şi să cânte din piscină! Unii oameni nu respectă artiştii şi nu înteleg că au fost plătiţi doar să cânte, nu şi să se umilească, chiar dacă sunt plătiţi regeşte!

Dacă pe vremuri, Dani Mocanu ar fi refuzat astfel de “tratamente” se pare că nu mai este în măsură să o facă! Datoriile s-au strâns, poliţia îi urmăreşte fiecare mişcare, iar cămătarii sunt cu ochii pe el. Tot ce-i rămâne artistului este să cânte şi să îndure până când lucrurile se vor linişti şi va apărea soarele şi pe strada lui.

Sursa text: spynews.ro