Dani Oțil s-a umplut de bani în pandemie! Prezentatorul a câștigat milioane

Pentru Dani Oțil, cunoscutul prezentator de la Antena 1, pandemia a fost o veritabilă mană cerească spre deosebire de majoritatea antreprenorilor din sectorul HORECA. Restaurantul lui Dani Oțil i-a băgat acestuia în conturi câteva milioane de euro chiar și în timpul crizei sanitare.

Dani Oțil și Damian Marian, asociatul său, nu au fost nevoiți să o ia de la capăt sau să-și pună afacerea pe stop la fel ca în cazul multora din domeniu care s-au confruntat cu asta. Ba mai mult au câștigat un profit imens.

”Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesantă. Iar de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună”,a povestit Dani Oțil pentru trendshrb.ro, citat de cancan.ro.

Conform sursei citate, în ultimii 5 ani, restaurantul prezentatorului de la Neatza a ”produs” peste 15 milioane lei (3 milioane euro). Societatea ”Grătar și Vorbe SRL” a avut o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei și un profit net de 671.000 lei. Oțil și amicul său au avut în 2020 un număr mediu de 21 de angajați. Anul trecut, cifra de afaceri a fost cam aceeași: 4,36 milioane lei, doar profitul net a fost mai mare: 1,33 milioane lei.

Sursa foto: facebook