DANIEL BALUTA este acuzat de MONICA ANGHEL de FURT de IMAGINE

„Oficiosul” primarului DANIEL BALUTA, ziarul „din cartier” a publicat informatii false despre artisti de frunte ai Romaniei care l-ar sustine si l-ar aprecia pe DANIEL BALUTA, intre care Monica Anghel, Mircea Baniciu sau actrita Catrinel Dumitrescu, informeaza jurnalistii de la Cetateanul.

Procedeul de furt de imagine, folosit odinioara si de samasarii de spectacole pe litoral, i-a indignat pe artisti

Cetateanul.net a vorbit cu MONICA ANGHEL, care s-a aratat revoltata de afirmatiile din ziar. „Aflu cu surprindere despre asa-zisa sustinere a mea a campaniei domnului DANIEL BALUTA, nu este adevarat si nu am dat nicio declaratie acestui ziar. L-am cunoscut pe domnul DANIEL BALUTA la liceul Dinu Lipatti, la in biroul domnului director Nemes. Am avut o discutie cu dumnealui in biroul domnului director. Eu m-am implicat, alaturi de alti artisti  in campania «un pian pentru Lipatti». La inceputul acestui an, domnul Nemes m-a invitat la liceu sa stam de vorba despre un alt proiect, m-am dus si a venit acest domn, DANIEL BALUTA, cu niste domni care au filmat discutia. Nu am comentat ca se filma discutia, din  respect fata de domnul director Nemes. Dar acum am aflat ca il sustin pe domnul DANIEL BALUTA in aceasta campanie electorala! Este de-a dreptul revoltator, strigator la ceruri, eu nu sustin pe nimeni in campanie, eu doar voi merge la vot!”.

Cunoscuta artista, a carei cariera va depasi, in curand, 30 de ani, ne-a spus ca va cere o dezmintire ziarului „din cartier” dar si ca va incerca sa-i ceara explicatii primarului DANIEL BALUTA.

Urmeaza dascalii

Surse apropiate echipei primarului DANIEL BALUTA ne-au informat ca o viitoare „lovitura” a ziarului de campanie a primarului ar putea fi sustinerea pe care o are acesta din partea dascalilor din Sectorul 4. O parte dintre acestia au fost invitati, in 2016, la o intalnire de lucru la un restaurant din sectorul 4, unde oamenii primarului „l-au surprins” pe DANIEL BALUTA alaturi de mai multi directori de scoli si licee. Unii dintre acestia au declarat, deja, pentru „Cetateanul.net”, ca se tem sa nu apara si ei, pe facebook sau in acelasi ziar, ca „sustinatori” ai lui DANIEL BALUTA.

In alta ordine de idei, personal, am serioase indoieli, ca o astfel de mizerie de articol ar fi putut fi scrisa sau aprobata de un reputat jurnalist ca Marius Ghilezan sau ca a trecut de verificarea Oanei Stanciulescu, un alt jurnalist apropiat de DANIEL BALUTA. Astfel nu s-ar fi ajuns sa i se atribuie MONICAI ANGHEL, cacofonii flagrante, precum „ca artist si ca cetatean al sectorului 4”. MONICA ANGHEL n-ar vorbi asa niciodata, iar in scris o astfel de cacofonie poate fi evitata de oricine, fie ca este jurnalist sau simplu Bacan, mai scrie Catalin Antohe autorul materialului publicat de Cetateanul.

Sursa foto si text: Cetateanul