DANIEL BALUTA, primarul SECTORULUI 4, pune in pericol viata bucurestenilor

Toate PIETELE din SECTORUL 4 functioneaza fara aviz de la ISU, iar primarul DANIEL BALUTA nu face nicio actiune pentru a le pune in legalitate si pentru a evita o posibila tragedie, ca cea din clubul Colectiv, care se afla tot in SECTORUL 4, informeaza jurnalistii de la PoliticScan.

”Primarul PSD DANIEL BALUTA da dovada de un comportament criminal. Toate pietele din sector functioneaza ilegal, fara aviz ISU. Dezastrul de la Colectiv ne-a aratat ca lucrurile nu mai pot merge asa, deoarece coruptia ucide. Il somez sa se ocupe cat mai repede de rezolvarea acestei probleme ca viata cetatenilor din sectorul 4 sa nu fie pusa in pericol”, a declarat prim-vicepresedintele PNL sector 4 ALEXANDRU IONESCU.

CITESTE SI: PRIMARUL SECTORULUI 4 DANIEL BALUTA, AUDIAT LA DNA IN DOSARUL LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE

PRIMARIA SECTOR 4 administreaza Piata Progresul, Piata Sudului, Piata Aparatorii Patriei, Piata Covasna, Complex Progresul. Mai are piete in asociere, respectiv Piata Norilor, Piata Berceni – Oltenitei si Piata Resita. Mai mult, primarul interimar al SECTORULUI 4, DANIEL BALUTA, recunoaste pe pagina sa de Facebook ca pietele din SECTORUL 4 functioneaza fara aviz ISU.

DANIEL BALUTA a preluat conducerea primariei SECTORULUI 4 dupa ce CRISTIAN POPESCU PIEDONE si-a dat demisia in urma incendiului din Clubul Colectiv in urma caruia au murit 64 de persoane.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE si-a dat demisia miercuri, 4 noiembrie, in semn de respect pentru victimele din clubul Colectiv. Sau cel putin asa sustine fostul edil. In fapt, demisia a venit la cateva ore dupa ce mii de bucuresteni au iesit in strada sa ii ceara sa plece.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu eliberarea autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv. Edilul interimar DANILE BALUTA a fost la randul sau audiat la DNA in acelasi dosar. PIEDONE a fost arestat preventiv in dosarul „Colectiv” in 7 noiembrie, insa patru zile mai tarziu, in urma recursului, a fost eliberat. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus pe 18 decembrie luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, respectiv de la data de 18.12.2015. In luna ianuarie 2016, pe data de 8,  magistratii au decis sa anuleze masura controlului judiciar dispusa pe numele fostului primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. Implicit, el a scapat si de cautiunea de 1.5 milioane lei, pe care a contestat-o recent.

Raportul Corpului de Control al Guvernului cu privire la interventia de urgenta la incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti in seara zilei de 30 octombrie 2015 arata ca a fost in mare parte o actiune necoordonata, cu elemente de improvizatie a autoritatilor, aspect cauzat in principal de: lipsa de exercitii in caz de urgente majore, neconcordante in legislatie si baza materiala deficitara.

Sursa text: PoliticScan