Daniel Băluță, primarul sectorului 4, refuză să explice situația problemelor nerezolvate de instituția pe care o conduce! Video

Luat la întrebări de jurnalistul Mihai Belu în studioul Realitatea Tv, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a refuzat să explice situația problemelor nerezolvate de instituția pe care o conduce deja de trei ani. 

Mai mult, în ciuda faptului că este de notorietate relația sa cu Florian Puiu, colegul său de la PSD și omul care a pus umărul serios la instalarea lui Băluță în jilțul de edil, mai nou primarul sectorului 4 evită cu încăpățânare să recunoască acest lucru.

Același Florian Puiu, personajul strâns legat de Clanul Sportivilor. Adică personajul dubios fără  de care Daniel Băluță nu ar fi obținut în veci nici mandatul de interimar și nici pe cel de primar plin!

Daniel Băluță trăiește într-o realitate paralelă în care consideră că PSD nu aduce asistații social la miting cu autocarele, iar faptul că grădinițele se mută la un centru comercial fără autorizație ISU este normal. Daniel Băluță consideră că este normal ca un liceu important din București, Gh. Șincai, să rămână în paragină pentru că directoarea nu este obedientă față de el.

Sursa video: facebook / Mihai Belu