DANIEL BALUTA, primarul SECTORULUI 4, TRADAT de CONSILIERII PSD!

Primarul interimar de la SECTORUL 4, DANIEL BALUTA, a trait luni cea mai  mare umilinta din intreaga sa cariera politica. La sedinta extraordinara convocata ieri de primarul interimar s-au prezentat doar 3 (trei) consilieri, informeaza jurnalistii de la Cetateanul.

Conform sursei citate, ceea ce se dorea a fi  un rasunator succes politic al primarului interimar DANIEL BALUTA s-a transformat rapid intr-un fiasco. Desi stia ca nu va avea cvorum la sedinta extraordinara convocata pentru luni, DANIEL BALUTA miza pe prezenta consilierilor PSD. Astfel, spun surse din interiorul partidului, „domnul DANIEL BALUTA se putea victimiza si sa afirme ca restul partidelor nu il lasa sa faca treaba, cum vor sa faca doar el si PSD”, mai noteaza Cetateanul.

CITESTE SI: DANIEL BALUTA, MARIONETA LUI FLORIAN PUIU DE LA PRIMARIA SECTORULUI 4 – VIDEO

Pana la urma la sedinta au fost prezenti doar DANIEL BALUTA, „seful” FLORIAN PUIU, viceprimarul DAN DELEGEANU si inca un consiler ratacit!

Motivul pentru care consilierii locali PSD i-au dat cu tifla primarului interimar (n.red. DANIEL BALUTA este si presedintele organizatiei PSD de sector), a fost dezvaluit de unul dintre „chiulangii” pentru Cetateanul: DANIEL BALUTA ne-a promis marea cu sarea, ca ne pune pe liste la Consiliul General sau la local. Pana la urma el si FLORIAN PUIU si-au batut joc de noi – nu ne-au pus pe liste deloc sau ne-au trecut pe pozitii neeligibile, de batjocura”.

Sursa foto: realitatea