DANIEL BARBU: Nu voi pleca din PNL, indiferent ce se va intampla

DANIEL BARBU este hotarat sa ramana in PNL, cu orice pret! Senatorul liberal nu mai este bine vazut in interiorul partidului, dupa ce a participat la lansarea ONG-ului fostului premier Calin Popescu Tariceanu, saptamana trecuta.

“Nu voi pleca din PNL indiferent ce s-ar intampla!”, le-a transmis senatorul PNL Daniel Barbu colegilor sai de partid, in prezenta lui Crin Antonescu. Afirmatia facuta de Daniel Barbu a venit ca raspuns la intrebarea formulata de liderul grupului de la Senat, Puiu Hasotti, noteaza stiripesurse.ro.

Citeste si: ANTONESCU pledeaza pentru EXCLUDEREA din PNL a parlamentarilor asociati grupului Tariceanu

Fostul presedinte al PNL, CRIN ANTONESCU, a declarat, luni, ca parlamentarii liberali asociati grupului lui Calin Popescu Tariceanu “lupta impotriva partidului” si a pledat pentru excluderea acestora din PNL, fie inaintea congresului partidului, fie dupa acesta.
 
“Eu, personal, dar nu mai e din fericire pentru mine responsabilitatea mea practica, executiva, eu cred ca in orice partid serios fiecare membru, cu atat mai mult un parlamentar, pentru ca e vorba de cativa parlamentari, trebuie sa raspunda la intrebarea urmatoare: sunt in acest partid? Sau sunt intr-o organizatie, partid, asociatie, care lupta impotriva propriului meu partid”, a declarat fostul lider liberal.
 
Citeste si: CONSILIER judetean PNL EXCLUS din partid din cauza colaborarii cu PSD
 
Sursa foto: ziuanews.ro