Daniel Buda: Ponta sa isi asume esecul privind integrarea in Schengen si sa demisioneze

Daniel Buda, liderul PDL Cluj, cere demisia “de indata” a lui Victor Ponta si a Guvernului pentru “incapacitatea de a gestiona in mod coerent si corect” interesele tarii privind aderarea la spatiul Schengen, in conditiile in care si Franta, unde sunt la putere socialistii, a spus “nu” Romaniei.

Daniel Buda a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca demisia lui Victor Ponta si a Guvernului se impune pentru incapacitatea de a gestiona in mod coerent si corect interesele Romaniei, potrivit Mediafax.

“Cer demisia de indata a lui Victor Ponta si a intregului Guvern pentru incapacitatea de a gestiona in mod coerent si corect interesele Romaniei. Franta, unde se afla la putere socialistii, prieteni ai lui Victor Ponta, au spus «Nu» intrarii Romaniei in spatiul Schengen. Este un esec pe care Ponta trebuie sa si-l asume si care trebuie sa duca in mod clar la plecarea acestuia din fruntea Guvernului. Daca nici la socialistii lui din Franta nu are trecere, atunci cum o sa aiba trecere la Merkel?”, a spus Buda.

Sursa foto: puterea.ro