Daniel Chitoiu a demisionat de la sefia PNL sector 1. Inlocuitorul sau ar putea fi Razvan Mironescu

Daniel Chitoiu, fostul ministru de Finante, a demisionat de la conducerea PNL Sector 1, a anuntat, miercuri seara, purtatorul de cuvant al partidului, Cristina Pocora. Cel care il va inlocui ar putea fi Razvan Horia Mironescu, deputat al Sectorului 6, a adaugat Pocora.

Plecarea de la sefia PNL Sector 1 vine in contextul in care Daniel Chitoiu si-a dat demisia, la inceputul lunii februarie, din functiile de ministrul al Finantelor si vicepremier.

“Am hotarat sa ma implic mai activ in activitatea PNL, tinand cont ca avem un an electoral. Eu sunt un om de partid, am o colaborare foarte buna cu cei din partid si de aceea am hotarat sa ma retrag din functia de vicepremier si de ministru al Finantelor Publice, deoarece activitatea nu imi va permite sa ma ocup si de functia de secretar general interimar al partidului. Nu sunt alte motive pentru care ma retrag din Guvern”, a explicat la momentul respectiv Daniel Chitoiu.

Citeste si: Razvan Mironescu ar putea fi numit la sefia PNL Sector 1, in locul lui Daniel Chitoiu 

Crin Antonescu, liderul PNL, a negat faptul ca demisia lui Chitoiu ar avea legatura cu “o apropiere a acestuia de Victor Ponta si de PSD”, dupa cum au sustinut unele voci din scena politica. “Speculatiile sunt lipsite de orice temei”, a subliniat liderul liberalilor.

Sursa foto: realitatea.net