Daniel Chitoiu, dezvaluire soc despre presedinte: Basescu mi-a cerut sa nu-l schimb pe presedintele CEC

Daniel Chitoiu a facut in aceasta seara o declaratie incredibila vizavi de presedintele Romaniei. Ministrul Finantelor a spus ca Basescu l-ar fi sunat pentru a-i cere sa il mentina in functie pe presedintele CEC Bank, Radu Ghetea!

“M-a sunat in urma cu doua-trei saptamani, m-a rugat sa il mentin in functie pe presedintele CEC Bank, Radu Ghetea”, a declarat Daniel Chitoiu, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria.

Vicepremierul  a declarat ca i-a transmis presedintelui  telefonic faptul  ca Radu Ghetea va ramane in functie doar daca trece de evaluare.

“Cred ca domnul presedinte Ghetea a dat fuga la Presedinte pentru a nu fi schimbat. I-am spus ca facem o evaluare a activitatii actualei conduceri. Daca a performat, ramane pe functii, daca nu…”, a continuat Daniel Chitoiu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca a fost si el informat despre aceasta discutie telefonica de catre ministrul de Finante.

“Eu am fost informat, mi-a spus ca a fost sunat de presedintele Basescu, nu includea si partea cu rugatul”, a declarat primul ministru.