DANIEL CONSTANTIN (ALDE): Vom fi prezenti la dezbaterea MOTIUNII de CENZURA dar nu vom VOTA

Copresedintele ALDE, DANIEL CONSTANTIN, sustine ca parlamentarii liberali-conservatori nu vor vota MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL “Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe VICTOR PONTA!”, desi vor participa, marti, la sedinta plenului reunit al Parlamentului si la dezbaterea MOTIUNII de CENZURA.

“Eu nu o sa particip la sedinta coalitiei de astazi (luni — n.r.), fiind plecat pe teren, la Constanta, dar cred ca deciziile sunt ca si luate in sensul ca cei din ALDE am hotarat sa nu votam (MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL — n.r.). O sa participam la asa-numita dezbatere, dar nu o sa votam si probabil aceasta va fi decizia coalitiei de guvernare”, a afirmat, luni, DANIEL CONSTANTIN pentru Agerpres.

CITESTE SI: EUGEN TOMAC: MISCAREA POPULARA SUSTINE MOTIUNEA DE CENZURA CHIAR DACA PNL MIMEAZA ACTUL DE OPOZITIE

DANIEL CONSTANTIN a spus ca textul MOTIUNII de CENZURA nu este clar in ceea ce priveste nemultumirile sau asteptarile liberalilor referitoare la modul in care Executivul Ponta guverneaza Romania.

“Am spus ‘asa-numita dezbatere’ pentru ca nu prea avem ce sa dezbatem, fiind o MOTIUNE de CENZURA care are doua pagini si care nu trateaza niciun fel de subiect de interes pentru cetateni. Nu ni se spune unde am gresit din punct de vedere economic, nu ni se spune ce isi doreste PNL sa faca in actul de guvernare din punct de vedere economic, astfel incat sa ii ajute pe romani”, a explicat acesta.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA A ANUNTAT CE VA FACE UNPR LA VOTUL MOTIUNII DE CENZURA

Liberalii au depus saptamana trecuta MOTIUNEA de CENZURA ‘Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe VICTOR PONTA, in care afirma ca premierul, fiind trimis in judecata, compromite o natiune intreaga, iar liderii UNPR si PSD, GABRIEL OPREA si LIVIU DRAGNEA, sunt “complicii” lui daca il sustin in continuare.

MOTIUNEA de CENZURA a PNL va fi dezbatuta si votata marti in plenul reunit al Parlamentului.

Sursa foto: realitatea