DANIEL CONSTANTIN dezvaluie ca soarta i s-a decis in sedinta coalitiei PSD-ALDE

Daniel Constantin a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei PSD-ALDE ca in coalitie s-a luat decizia ca premierul Sorin Grindeanu sa faca o cerere de revocare a sa din functiile de vicepremier si ministru al Mediului. “Mi s-a facut reprosul ca sunt omul binomului si ca sunt prea tehnocrat”, a spus Daniel Constantin cand a fost intrebat de ce ALDE i-a retras sprijinul politic, informeaza Hotnews.ro.

UPDATE: Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni dimineata ca a acceptat propunerile ALDE de inlocuiri din Guvern si ca le va trimite luni la presedintele Klaus Iohannis. “Am venit la sedinta coalitiei, am luat act de decizia partenerului de coalitie, fiind un guvern politic”, a spus premierul, explicand ca a fost retras sprijinul pentru Daniel Constantin si a fost propusa Gratiela Gavrilescu pentru postul de vicepremier si ministru al Mediului, precizeaza sursa citata.

“Structura Guvernului votata de Parlament este cea pe care o cunoasteti, ministerul mediului are si functia de vicepremier. Doamna Gavrilescu are experienta, a mai condus acest minister, are sprijinul politic al partenerilor de la guvernare, ceea ce conteaza”, a adaugat Grindeanu. Pentru ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, este propus liderul grupului senatorilor ALDE, Viorel Ilie.

STIRE INITIALA

“E o incalcare foarte grava a regulilor ce a facut dl Tariceanu. Eu raman in ALDE, ce s-a intamplat incalca orice regula a democratiei”, a mai spus Constantin. La sedinta coalitiei participa Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si premierul Sorin Grindeanu.

Sursa foto: gandul