DANIEL CONSTANTIN i-a transmis un mesaj lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE

Copresedintele ALDE, DANIEL CONSTANTIN, a anuntat, miercuri, ca senatorul DUMITRU PELICAN a fost desemnat sa coordoneze organizarea de alegeri in filiala sectorului 4 si i-a urat succes primarului CRISTIAN POPESCU PIEDONE, care va candida anul viitor pentru un nou mandat din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR).

“Ii urez succes domnului PIEDONE. A ales o cale, am inteles calea interesului national. E foarte bine. Noi ne vedem de treaba noastra. Intotdeauna am fost adeptul al unei politici de constructie fara sa stam sa ne pierdem in tot felul de conflicte personale, jigniri pe care sa le adresam public. Vreau sa ii multumesc pentru activitatea pe care a avut-o in cadrul PC, sa ii urez succes in continuare si, sigur, viata merge mai departe, fiecare cu alegerea lui, chiar daca au fost anumite lucruri pe care le-am si clarificat cu dansul. (…) Stia foarte bine ca este desemnat prim-vicepresedinte, si-a dat acordul, dar astea sunt lucruri pe care niciodata nu le-am scos in public si nu vreau sa le scot nici acum”, a spus DANIEL CONSTANTIN, la finalul Biroului politic al ALDE.

CITESTE SI: SOC! PIEDONE VA CANDIDA LA PRIMARIA CAPITALEI DIN PARTEA UNPR. REACTII PIEDONE, GABRIEL OPREA. UPDATE

DANIEL CONSTANTIN a explicat ca, cel mai probabil, de joi se va putea vorbi de filiala sector 4 ALDE.

“Am intervenit in anumite locuri, unde au fost anumite probleme. La sectorul 4 a fost dizolvata organizatia locala a PC pentru ca de maine cred ca putem vorbi si din punct de vedere juridic de ALDE. A fost desemnat acolo domnul senator DUMITRU PELICAN care sa coordoneze organizare de noi alegeri si lucrurile merg mai departe. Exista o organizatie la sectorul 4 PLR extrem de stabila”, a adaugat DANIEL CONSTANTIN.

Primarul sectorului 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, va candida, la viitoarele alegeri, pentru UNPR. Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), GABRIEL OPREA.

Sursa foto: realitatea