DANIEL CONSTANTIN lasat cu buza umflata de TRIBUNALUL BUCURESTI

ALDE anunta intr-un comunicat de presa transmis vineri ca Tribunalul Bucuresti a decis joi sa respinga contestatia pe care Daniel Constantin si cei cativa apropiati ai acestuia au depus-o pentru suspendarea Congresului Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE), noteaza Hotnews.ro. In consecinta, Congresul ALDE se va desfasura, conform programului stabilit de catre Delegatia Permanenta Nationala, intre 21 – 22 aprilie, se precizeaza in comunicat.

“Prin hotararea Tribunalului Bucuresti se respecta o decizie luata de majoritatea membrilor din conducerea ALDE (provenind din Partidul Liberal Reformator – PLR si Partidul Conservator – PC), precum si de toate filialele judetene ALDE, cu exceptia unei parti a filialei Galati, in pofida incercarilor disperate ale lui Daniel Constantin si ale apropiatilor sai de a infrange vointa majoritatii pentru propriile interese. Totodata, decizia judecatorilor arata ca demersul lui Daniel Constantin nu a avut la baza incalcarea normelor statutare ale ALDE, ci doar orgoliile, frustrarile si agenda personala ale catorva persoane. 

“Facem precizarea ca inclusiv filialele din care provin doi dintre cei trei contestatari ai deciziei de organizare a Congresului ALDE, Mircea Banias si Mircea Irimie, au votat pentru organizarea Congresului si au stabilit delegatii la Congres. Dupa cum se poate observa, cei care nu sunt de acord cu desfasurarea Congresului ALDE au ramas doar Daniel Constantin si un grupuscul” se arata in comunicat. 

Sursa foto: realitatea