DANIEL CONSTANTIN: Parteneriatul pe care il avem cu PSD merge mai departe

Copresedintele ALDE DANIEL CONSTANTIN a afirmat miercuri ca parteneriatul formatiunii sale cu PSD merge mai departe, in contextul alegerii lui LIVIU DRAGNEA ca presedinte interimar al social-democratilor, informeaza Agerpres.

“Atat personal, cat si ca partid am dezvoltat un parteneriat politic solid inca din anul 2011 cu Partidul Social Democrat, cu VICTOR PONTA, in calitate de presedinte, dar si cu LIVIU DRAGNEA, care a ocupat diverse functii de conducere de la momentul acela pana in prezent in PSD. Regret, in primul rand, ca VICTOR PONTA nu mai este presedintele partidului, dar, in al doilea rand, parteneriatul pe care il avem cu PSD merge mai departe. A fost alegerea PSD pe care o respectam. Am avut o relatie buna cu LIVIU DRAGNEA si sunt convins ca vom putea colabora foarte bine in continuare”, a declarat Constantin.

CITESTE SI: DRAGNEA, noul PRESEDINTE INTERIMAR al PSD. DRAGNEA: PSD este un partid unit catre poate trece peste probleme mai mici sau mai mari. UPDATE 

LIVIU DRAGNEA a fost ales miercuri presedinte interimar al PSD in sedinta Comitetului Executiv National. Contracandidatul sau a fost ROVANA PLUMB, presedintele Consiliului National al PSD.

 CITESTE SI: PLUMB, dupa ce a PIERDUT sefia PSD: Partidul a iesit INTARIT in jurul celui mai bun premier

Sursa foto jurnalul