Daniel Constantin, presedintele PC, catre Victor Ponta: “Va sustinem pentru Presedintia Romaniei”

CONGRESUL EXTRAORDINAR al Partidului Conservator, in care se va alege presedintele formatiunii si noua structura de conducere, a inceput, sambata dimineata, la Romexpo. La eveniment este prezent si liderul PSD, VICTOR PONTA, alaturi de liderul UNPR Gabriel Oprea.

Congresul a fost deschis cu un discurs al premierului VICTOR PONTA, presedinte al PSD, a declarat, sambata, la CONGRESUL PC, ca nu va candida la PRESEDINTIE decat daca va avea sprijinul PC.

Citeste si: PONTA, LA CONGRESUL PC: “AM O INVIDIE PE DOMNUL VOICULESCU: BASESCU IL URASTE MAI MULT”

“Nu CANDIDEZ la PRESEDINTIE decat daca am sprijinul PC. Dupa cum vedeti, m-am pregatit deja petru castigarea bunavointei dumneavoastra, am o cravata in culorile dumneavoastra, dar i-am notat deja pe cei care au cravata rosie si vreau sa le multumesc pentru pregatirea campaniei”, a spus Ponta, in debutul CONGRESULUI PC.

El a afirmat ca este prezent la CONGRESUL PC pentru a multumi acestui partid ca a fost alaturi de el in batalia pentru inlaturarea “regimului Traian Basescu”.

El le-aspus reprezentantilor PC ca tine foarte mult ca PSD sa fie un aliat care sa le arate respect si consideratie. “Am o invidie pe domnul Voiculescu: Basescu il uraste mai mult”, a mai spus Ponta, potrivit Mediafax, fiind aplaudat de cei prezenti.

Citeste si: BASESCU, UN NOU SCANDAL CU REPORTERUL DE LA ANTENA 3

Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, prezent la eveniment, a izbucnit in ras la afirmatia premierului.

In replica, presedintele PC, DANIEL CONSTANTIN, i s-a adresat  lui Ponta, afirmand: “Va sustinem pentru Presedintia Romaniei”. Afirmatia lui CONSTANTIN a fost aplaudata de participantii la CONGRESUL PC. De asemenea, CONSTANTIN a spus ca isi doreste si el un sprijin similar pentru sefia PC.

Sursa foto: stiripesurse.ro