DANIEL CONSTANTIN: Prin FUZIUNEA dintre PC si PLR vom avea numai de castigat

Presedintele Partidului Conservator (PC) DANIEL CONSTANTIN a vorbit, joi, despre FUZIUNEA dintre formatiunea pe care o conduce si ONG-UL Partidul Liberal Reformator (PLR), precizand ca se doreste construirea unei noi forte politice in Romania. Referitor la membrii de partid care ar putea parasi PC in cazul unei fuziuni, DANIEL CONSTANTIN a spus ca ”este posibil sa existe si pierderi”

”Am avut o discutie de principiu (cu PLR – n.r.). Probabil ca saptamana viitoare vom avea o intalnire in comisiile pe care le-am desemnat. In momentul in care vrem sa cladim ceva mai maret e posibil sa existe si pierderi. Eu sper sa nu existe niciun fel de pierdere. Este adevarat ca in votul pe care l-am solicitat pentru inceperea negocierilor a fost un vot impotriva, al domnului senator Dumitru Pelican”, a spus DANIEL CONSTANTIN.

CITESTE SI: FUZIUNEA dintre PC si PLR, confirmata de CALIN POPESCU TARICEANU si DANIEL CONSTANTIN 

”Ne dorim sa construim a trei a forta politica din Romania, acesta este obiectivul pentru 2016. Dintr-o eventuala fuziune eu cred ca avom avea de castigat si noi si colegii liberali pentru ca vom putea sa transmitem mai bine mesajele pentru electorat. Daca vom merge pe fuziune procesul ar trebui sa fie destul de rapid”, a mai precizat DANIEL CONSTANTIN. 

CITESTE SI: Cristian Preda o ataca pe Elena Udrea si PMP: Sustinerea pentru corupti da foarte prost pentru imaginea PMP in Europa 

Sursa foto: jurnalul.ro