Daniel Constantin s-a fotografiat si el cu Ghita Ciobanul. FOTO in articol

Pelerinaj la Jina, acasa la Ghita Ciobanul. Dupa ce premierul Victor Ponta a luat masa cu vestitul cioban, si Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, a mers duminica in vizita la Jina, in judetul Sibiu, unde s-a fotografiatcu  Ghita Ciobanul.

Devenit celebru dupa o serie de reclame realizate pentru o companie de telefonie mobila, Ghita Ciobanul s-a fotografiat cu Daniel Constantin, imaginile fiind publicate de presedintele PC pe pagina sa de socializare.

Daniel Constantin a postat pe Facebook trei fotografii. In una dintre ele, ministrul Agriculturii este incadrat de primarul din Jina si Ghita Ciobanul, iar in celelalte apar membrii familiei sale.

“In vizita la Jina, judetul Sibiu, alaturi de primarul Iancu Beschiu si…Ghita ciobanul! O comuna de oameni gospodari intr-un loc de vis!”, a scris Dan Constantin.

Duminica, premierul Ponta a postat mai multe fotografii cu Ghita Ciobanul.Victor Ponta a spus ca initiativa de a merge la Jina i-a apartinut fiului sau, prieten pe Facebook cu vedeta de televiziune.