Daniel Constantin, suparat pe Crin Antonescu: Risca foarte mult, pentru calificativele pe care le-a acordat lui Ponta

Daniel Constantin nu intelege de ce Crin Antonescu provoaca tensiuni in USL. Presedintele PNL il acuza pe liderul PC ca este subordonatul lui Victor Ponta.

Intrebat daca Antonescu va ramane candidatul unic la alegerile prezidentiale din partea USL, Constantin a afirmat, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ca acest lucru se va intampla, chiar daca “au fost anumite sincope in interiorul USL”. Presedintele PC a facut declaratia dupa ce Antonescu l-a acuzat pe acesta ca este subordonatul lui Ponta, spunand ca nu mai exista o relatie cu PC.

“Oamenii nu ne vor intreba de ce am declarat despre Crin Antonescu sau Antonescu despre mine, ci: Ce ati facut pentru noi?. Eu pot sa spun ca am proiecte pe care le-am dus la capat. Am spus ca domnul Antonescu risca foarte mult, pentru calificativele pe care le-a acordat lui Ponta, mie si altor lideri.

Noi il vom sustine in continoare, e candidatul comun al USL, insa mesajele pe care le transmite altor lideri…noi incercam sa convingem electoratul sa il voteze pe Crin Antonescu. Nu risca sa nu mai fie propus, ci sa nu mai fie ales”, a subliniat Constantin, adaugand ca “sunt foarte multi care si-ar dori ruperea USL, dar nu s-a pus niciodata problema”.