DANIEL CRUCERU, sotul CRISTINEI POCORA, ULUIT de performanta SIMONEI HALEP: TU NU ESTI ROMANCA!

DANIEL CRUCERU, sotul CRISTINEI POCORA, a gasit o modalitate ORIGINALA de  a o felicita pe SIMONA HALEP. ULUIT de performanta jucatoarei de tenis din ROMANIA, CRUCERU a intocmit un top 10 al motivelor pentru care HALEP nu este…romanca. Un text emotionant, despre piedicile puse romanilor care vor sa faca perfomanta, despre lipsa de interes a celor responsabili…

Iata, de ce crede sotul CRISTINEI POCORA ca SIMONA HALEP nu este romanca:

“1. Pentru ca noua ne place sa ne plangem. Pe cand ea lupta!

Citeste si: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN FINALA ROLAND GARROS !

2. Pentru ca noua ne place sa injuram, dar sa stam cu mainile in san. Pe cand ea strange din dinti si merge mai departe!

3. Pentru ca noi suntem slabi din nastere. Iar ea e extrem de puternica!

4. Pentru ca noua ne e scarba de tara noastra. Iar ea si-o lauda!

5. Pentru ca noi vrem sa moara si capra vecinului. Iar ea are doar cuvinte de lauda la adresa adversarilor!

Citeste si: Dupa SIMONA HALEP, inca DOUA ROMANCE in FINALA la ROLAND GARROS !

6. Pentru ca noi suntem slabi, oameni nascuti sclavi. Iar ea e, deja, o eroina!

7. Pentru ca noi suntem invinsi chiar inainte de a incepe o batalie. Iar ea are, deja, enorm de multe victorii!

8. Pentru ca noua ne plac petrecerile, orgiile culinare, festinurile pana la ziua. Iar ea este cu gandul doar la performanta!

9. Pentru ca orice sacrifiu cat de mic, pentru noi, este prea mare. Pe cand ea si-a sacrificat totul! Copilarie, adolescenta, iubiri de-o vara! Totul!

10. Pentru ca, atunci cand abandonam un lucru, noi spunem “Asa a vrut Dumnezeu!” sau “Asta-i soarta!”. Pe cand ea spune “Maine voi fi mai buna!”.

Asa ca, draga Simona Halep, am un mesaj pentru tine: tu nu esti romanca!

Da-o dracului de Romanie, de tara asta care nu ti-a dat nimic, dar careia tu ii multumesti dupa fiecare victorie! Da-o dracului pentru ca si-a adus aminte de tine de abia astazi, iar, de maine, te va fi uitat pentru vreun fotbalist beat mort care a facut scandal in cluburi, dar n-a reusit nici macar sa viseze performanta pe care tu ai realizat-o deja! Da-le dracului de onoruri pe care ti le vor inmana cu prisosinta toti liderii de moment, doar ca sa-si faca ei campanie! Maine iti vor impozita si viata!”, a scris Dan Cruceru pe blogul personal.

Sursa foto: enational.ro