Daniel Dragomir, fostul colonel SRI condamnat definitiv, a fost dat în urmărire generală

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, a fost condamnat definitiv, joi, la trei ani și zece luni de închisoare cu executare. În același dosar a fost condamnată și soția acestuia, Marinela Zoica Dragomir, la doi ani și opt luni dar cu suspendare.

Update: Daniel Dragomir a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce în cursul zilei de joi, după condamnarea sa definitivă la 3 ani și 10 luni de închisoare, a fost căutat de polițiști la mai multe adrese, pentru punerea în executare a mandatului, însă nu a fost găsit.

“În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, a transmis anterior Poliția Capitalei.

Știre inițială

Poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul lui Daniel Dragomir, pentru a-l duce la penitenciar în urma condamnării definitive, nu l-au găsit pe fostul ofiţer SRI. Daniel Dragomir va fi dat în urmărire generală.

“În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție.

Sursa foto: adevarul