Daniel Florentin Doman este noul director general al RATB

Daniel Florentin Doman este noul director general al Regiei Autunome de Transport Bucuresti (RATB), potrivit unui anunt facut marti de regie. Fostul director general al RATB, Adrian Campureanu a demisionat in vara anului trecut pe motiv ca Regia nu primeste suficient de multi bani de la Consiliul General pentru a functiona corespunzator, interimatul fiind asigurat de Valeriu Bunea, informeaza Hotnews.ro.

RATB a schimbat si directorii executivi, in urma concursului fiind desemnati si validati de Consiliul de Administratie al RATB urmatorii:

Bunea Valeriu – Director Programare si Siguranta Circulatiei
Duta Mariana – Director Financiar-Contabilitate
Dragnea Adrian – Director Mentenanta si Administrare Sisteme
Alecsandrescu Constantin – Director Achizitii si Marketing
Savu Ileana – Director Administrativ si Asistenta Sociala
Cazan Gheorghe – Director Uzina de Reparatii

Tinand cont de faptul ca, in urma procedurii de evaluare/selectie a candidatilor pentru postul de Director Intretinere Sisteme Energetice si Cale de Rulare, niciunul dintre participanti nu a indeplinit punctajul stabilit de Comisia de evaluare/selectie, Consiliul de Administratie al RATB a hotarat organizarea unui nou concurs pentru aceasta functie. Pana la desemnarea noului director, interimatul va fi asigurat de directorul general, Daniel Florentin Doman.

Sursa foto: