DANIEL GHITA, atac furibund asupra olandezului Rico Verhoegen

Luptatorul roman DANIEL GHITA a lansat un atac furibund la adresa olandezului Rico Verhoegen, omul care l-a invins in ultimele doua finale din circuitul Glory.

DANIEL GHITA  sustine ca Verhoeven este un luptator plictisitor, care a castigat titlurile ajutat de arbitri. “Putem sa ne uitam la toate ‘victoriile’ acestui om, e plictisitor! Nu face altceva decat sa astepte. A aratat ca este un campion fals, un campion al deciziilor gresite. N-a castigat Glory 11 si nici Glory 17! Fanii adevarati au vazut de ce e in stare.Am vrut sa arat tuturor ce fel de luptator e, unul care nu face nimic. A fost cea mai plictisitoare finala din istorie! Poate ca isi poate pune oamenii sa spuna ca e un mare campion, dar adevarul il stie toata lumea. N-a castigat acele finale!”, a scris Ghita pe un site de socializare.

Citeste si: Un roman face senzatie in K1

Luptatorul roman a mai dezvaluit ca Verhoeven a facut o serie de remarci rasiste la adresa oamenilor din staff-ul sau, dar si la adresa turcului Gokhan Saki.

Citeste si: Andrei Stoica, noul campion mondial la categoria super cruiser in gala K1 – Superkombat de la Galati 

Intre DANIEL GHITA si Rico Verhoeven exista o rivalitate uriasa, romanul si olandezul luptandu-se in doua finale ale circuitului Glory in ultimul an. Verhoeven s-a impus de fiecare data in urma unor decizii “stranse” ale arbitrilor.