Avocatul Daniel Ionașcu implicat într-un accident rutier grav! Medicii de la Floreasca au prezentat ultimele informații

Avocatul Daniel Ionașcu a fost implicat, marți, într-un grav accident rutier. Mașina acestuia a fost distrusă în totalitate, iar medicii au intervenit de urgență pentru a-i salva viața cunoscutului avocat.

Update 2: Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos. Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antebraţului şi mâinii, a spus prof. dr. Ioan Lascăr în cadrul emsiunii „Acces Direct”.

Update: „La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat). În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru  primirea de îngrijiri medicale”, se arată în raportul Poliției, potrivit observator.tv.

Ana, iubita lui Daniel Ionașcu, este în stare de șoc. Ea i-a spus Camieliei Mitoșeru că se roagă la Dumnezeu ca avocatul să iasă cu bine din operație. Tânăra este extrem de afectată și speră că iubitul ei va trece cu bine peste acest impas, potrivit Spynews.ro.

Știre inițială

Daniel Ionașcu a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un accident grav de circulație, informează Spynews. Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, la km 32. Antena 3 anunță că avocatul Daniel Ionașcu ar fi suferit niște leziuni grave în zona capului și o ruptură de antebraț.

Sursa foto: adevarul