Daniel Ionascu, noul avocat al lui Gigi Becali: Va incerca sa se inscrie din nou la Facultatea de Teologie

avocat-gigi-becali

Daniel Ionascu, noul avocat al lui Gigi Becali, il viziteaza, luni, pe latifundiarul din Pipera la Penitenciarul Jilava, pentru a stabili noua strategie de aparare.

Noul avocat a declarat, la intrarea in penitenciar, ca vizita sa are un scop privat. Intrebat de jurnalisti daca Gigi Becali va incerca in continuare sa se inscrie la Facultatea de Teologie, avocatul sau a confirmat si a subliniat ca va cauta o facultate care sa aiba studii la “fara frecventa”.

“Vizita este una cu scop privat si ramane sa vedem ce vom face zilele viitoare. D-nul Gigi Becali este un teolog prin nastere si sigur ca se apleaca sub aspectul studiilor si va incerca sa se inscrie din nou la Facultatea de Teologie. Sunt putine facultati de Teologie in tara care au Fara Frecventa. Cunoscandu-l pe Gigi Becali, iti dai seama cat are acest om de la Dumnezeu si cat de diferit este de ceilalti. Aceasta Teologie spune mult despre suflet si om”, a spus avocatul lui Becali.

Reamintim ca Gigi Becali si-a schimbat, zilele trecute, strategia de aparare si inclusiv avocatii, declarandu-se dezamagit de apararea de pana acum, asigurata de Pavel Abraham.

Paula Iacob este noul avocat al lui Gigi Becali, avocata avandu-l ca asociat pe Daniel Ionascu.

Dealtfel, Paula Iacob s-a intalnit, sambata, la Penitenciarul Jilava cu avocatul Pavel Abraham, pentru a pune la punct noua strategie juridica in cazul omului de afaceri.

Foto: ampress.ro