Daniel Iordachioaie si Nouria Nuouri au divortat

Cantaretul de muzica usoara Daniel Iordachioaie si sotia sa, Nouria Nouri, au divortat. Anuntul a fost facut chiar de artist pe pagina sa de Facebook, scrie enational.ro.

Iordachioaie a decis sa se separe oficial de Nouria dupa 14 ani de casnicie. Impreuna au doi copii, un baiat, Darius, in varsta de 13 ani, si o fetita, Salma Nicole, in varsta de patru ani.

Anuntul de divort facut de Daniel Iordachioaie pe Facebook nu a fost primit cu prea mult entuziasm de prietenii de pe reteaua de socializare, care insa i-au transmis ca ii vor fi alaturi pentru a depasi cu bine acestmoment greu din viata sa.

“Dragi prieteni, pentru a evita orice speculatii ori comentarii inutile care ar putea aparea, am decis sa va informez ca eu si Nouria am divortat de comun acord, anul trecut. Copiii nostri au ramas in custodie comuna, iar relatiile dintre noi sunt amiabile. Din respect pentru cei 14 ani de casnicie care ne-au legat, pentru a ne proteja copiii si pentru ca ne dorim sa fim discreti ca intotdeauna, nu vom face din viata noastra privata motivul vreunei dezbateri publice. Va anuntam pe aceasta cale ca nu vom raspunde la nicio intrebare si nu vom face comentarii publice referitoare la acest subiect. Va multumim pentru toti anii in care ne-ati fost alaturi si pentru intelegere!”, a scris Daniel Iordachioie pe pagina sa de Facebook.

Foto: enational.ro