Daniel Oajdea, deputat PPDD, implicat intr-un accident in judetul Iasi

daniel_oajdea

Deputatul PPDD Daniel Oajdea a fost implicat, miercuri, intr-un accident rutier pe raza judetului Iasi, in urma impactului o tanara fiind ranita usor, transmite RTV.

Daniel Oajdea a vrut sa intre intr-o depasire, insa autoturismul din fata a facut o manevra brusca, iar deputat a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a produs la Ciortesti, judetul Iasi, masina lovindu-se in cele din urma intr-un cap de pod.

O tanara de 26 de ani, care se afla in masina deputatului, a fost ranita usor, insa Daniel Oajdea nu a fost ranit, potrivit propriilor declaratii facute la RTV. Tanara, care a acuzat dureri in zona lombara, a fost dusa la spital de deputatul PPDD.

“Sunt la urgenta cu domnisoara cu care ma aflam in masina. I se fac investigatii, iar diagnosticul initial este de contuzie usoara. Pe drumul dinspre Iasi spre Vaslui, un autoturism din fata mea a incetinit si a facut stanga fara a se asigura. Am tras stanga de volan si am acrosat un cap de pod cu un cauciuc. S-au declansat airbag-urile. Domnisoara de pe scaunul din spate, desi avea centura de siguranta, din cauza socului, acuza dureri in zona lombara”, a declarat deputatul Daniel Oajdea la Romania TV.

Foto: Evenimentul Zilei