Daniel Pancu, despre barajul Rapid-Concordia Chiajna: Decizia nu are nicio treaba cu fotbalul

Atacantul echipei Rapid, Daniel Pancu, s-a declarat dezamagit de decizia luata de Comitetul Executiv al FRF, de a se juca un baraj intre Rapid si Concordia Chiajna, si a explicat ca o astfel de hotarare trebuia luata in urma cu cel putin trei saptamani, cand echipele aveau inca loturile vechi de jucatori.

“Decizia este absolut comica, nu are nicio treaba cu fotbalul. Nici nu se stiu exact jucatorii din lot, nu avem pregatirea necesara, ce sa jucam? Si la fel este si la Concordia. Este absurd, cei din Comitetul Executiv trebuiau sa ia decizia asta cel putin acum trei saptamani, pentru ca ambele echipe aveau inca loturile de jucatori cu care au terminat campionatul”, a spus Pancu, citat de Mediafax.

Pancu a mai spus ca Chiajna ar putea fi mai avantajata in acest meci de baraj cu Rapid, deoarece a inceput mai devreme pregatirile.

“Ei cred ca au o pregatire mai buna, au inceput putin mai devreme antrenamentele si poate au un mic avantaj. Dar oricum, pana la urma este un meci de baraj si va fi foarte, foarte echilibrat”, a mai precizat Daniel Pancu.

Foto: RTV