DANIEL PANCU: Dupa golul doi al STELEI, RAPID nu a mai existat pe teren

Atacantul rapidist DANIEL PANCU a declarat, sambata seara, dupa infrangerea din meciul cu STEAUA, ca formatia sa nu a mai existat pe teren dupa ce a primit golul al doilea.

“Nu am fost ok in prea multe momente ale jocului pentru ca ei au avut foarte multe ocazii. Uneori ajungeau la poarta noastra mai usor decat la antrenament. Din momentul in care au inscris golul doi, cred ca RAPID nu a mai existat pe teren. E prima data cand marchez impotriva STELEI si echipa la care joc nu castiga. Sper sa mai marchez impotriva STELEI si la 39-40 de ani”, a spus PANCU.

CITESTE SI: LIGA I: RAPID – STEAUA 1-3 (1-1) / Campioana, victorie fara emotii in Giulesti 

Atacantul rapidist a spus ca venirea lui VALERII MORARU ca actionar majoritar este o veste buna: “E prima veste buna dupa mult timp, a venit la noi in vestiar si ne-a incurajat. Trebuie facute lucrurile repede, timpul e scurt, pentru ca daca incepem prost 7-8 etape apoi poti sa-l aduci si pe Messi si nu mai poti evita retrogradearea”.

Mijlocasul VALENTIN NEGRU a afirmat ca dupa primirea golul al doilea, rapidistilor le-a fost foarte greu sa mai revina din punct de vedere moral. “Primele doua goluri au venit in urma unor greseli foarte mari ale noastre si ne-a fost foarte greu sa revenim. A fost si cadere fizica, dar moral la 1-2 ne-a fost foarte greu. Consider ca mai este nevoie de jucatori, pentru ca acum suntem doar 14 jucatori plus cativa juniori”, a precizat NEGRU.

CITESTE SI: MOTIVUL pentru care a lipsit LUCIAN SANMARTEAN de la meciul cu RAPID 

Portarul MIRCEA BORNESCU considera ca echipa sa putea pune mai multe probleme STELEI daca era mai bine pregatita fizic: “Am pierdut din nefericire, dar am intalnit o echipa foarte buna. Am cazut fizic in repriza a doua din lipsa pregatirii. Imi pare rau ca nu am scos un egal mai ales ca noi deschisesem scorul. STEAUA e puternica, dar daca eram noi fizic mai bine aveau un meci mai greu”.

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, a debutat cu o victorie in sezonul 2014/2015 al Ligii I, dupa ce a invins, sambata seara, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa RAPID, nou-promovata, in prima etapa a competitiei.

Pentru RAPID a marcat PANCU ’23, iar pentru STEAUA au inscris KESERU ’28, Ad. POPA ’66 si CHIPCIU ’72.

Sursa foto: sport.ro