DANIEL PRODAN: ALEGERILE de la FRF au fost FRAUDATE!

DANIEL PRODAN, fostul director sportiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a declarat pentru postul Dolce Sport ca ALEGERILE de la FRF au fost FRAUDATE!

“ALEGERILE au fost FRAUDATE!”, da asigurari directorul sportiv al FRF, DANIEL PRODAN, aflat in conflict cu RAZVAN BURLEANU, pe care il prezinta drept “presedintele nevalidat”.

DANIEL PRODAN a declarat si ca are si probe pentru a-si argumenta ACUZATIILE. El a prezentat un dosar de 400 de pagini cu diverse nereguli. Cea mai importanta? “La alegerile de la FRF au fost 173 de votanti si 175 de voturi”, mentioneaza PRODAN.

Citeste si: SCANDAL la FRF: Daniel Prodan: Fatalaul de Burleanu m-a amenintat cu o presupusa plangere de viol!

“Cu siguranta vor fi ALEGERI ANTICIPATE intrucat s-au incalcat regulamentele. Au votat cluburile in insolventa, care trebuiau reprezentate de administratorii judiciari. Neregulile sunt evidente”, subliniaza Prodan, la Dolce Sport.

Tribunalul Bucuresti va lua in discutie, marti, contestatia depusa de AJF Giurgiu privind anumite nereguli care ar fi avut loc la ALEGERILE de la FRF de pe 5 martie.

Citeste si: ALEGERI FRF: Instanta NU a VALIDAT alegerea lui Razvan Burleanu in fruntea fotbalului romanesc 

Astfel, Federatia Romana de Fotbal poate avea, incepand de marti, un nou presedinte.  In cazul in care RAZVAN BURLEANU nu va fi validat in functia de presedinte al FRF, specialistii in domeniu sustin ca forul va fi preluat de unul dintre vicepresedinti, Gino Iorgulescu sau Octavian Goga.

Sursa foto: gsp.ro