DANIEL RICCIARDO a castigat Marele Premiu al Belgiei

Daniel Ricciardo (Red Bull) a reusit sa se impuna, duminica, in Marele Premiu al Belgiei la Formula 1 desfasurat pe circuitul de la Spa-Francorchamps, pilotul australian fiind urmat de Nico Rosberg (Mercedes) si Valtteri Bottas (Williams). Pentru Ricciardo, aceasta a fost a treia victorie din cariera, a doua din consecutiva, toate succesele sale fiind inregistrate in acest sezon. Primele succese ale lui Ricciardo au fost in Canada si Ungaria.

Kimi Raikkonen (Ferrari), a fost al patrulea, inaintea germanului Sebastian Vettel (Red Bull) – locul 5 si a danezului Kevin Magnussen (McLaren-Mercedes) – locul 6. Pe locurile 7-10 s-au clasat britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes), spaniolul Fernando Alonso (Ferrari), mexicanul Sergio Perez (Force India) si rusul Danil Kviat (Toro Rosso).

CITESTE SI: FORMULA 1 – Daniel Ricciardo a castigat Marele Premiu al Canadei 

Pilotul britanic Lewis Hamilton a abandonat cu cinci tururi inaintea finalui cursei de la Spa-Francorchamps. Urmatoarea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, Marele Premiu al Italiei, va avea loc in 7 septembrie, la Monza.

CITESTE SI: HUNGARORING 2014: DANIEL RICCIARDO A CASTIGAT MARELE PREMIU AL UNGARIEI

Sursa foto: gazzetta.it